94 comments from YouTube

Nurul Ewan said on 11-04-2014 at 42:05:21
Tnk u umi angh dh dpt rse mcm mn umi lhirkan angh´╗┐
myghoshist said on 24-04-2011 at 48:08:23
insaf lah kita
arif widi said on 31-03-2012 at 12:16:21
thx mam
MrVarly said on 25-06-2011 at 45:09:28
sereemmmmm
riswandi idris said on 25-06-2012 at 06:07:28
kalo aku jadi saudara malin kundang sudah pasti aku akan menghajar mulutnya
Hovedlight said on 12-11-2010 at 42:09:38
hahahahahahahahaha ngerinya
eko91515 said on 09-04-2011 at 47:23:04
subhanallah !
picture151 said on 17-08-2010 at 34:12:32
wahai ibu jasamau sungguh teramat mahal kau berkorban dgn penuh semangat dan penuh sakiiit''
zahra0611 said on 01-04-2010 at 21:16:55
Subhanallah jadi inget sama mama aku dirumah yang lagi sakit "Ma maafkan segala dosaku terima kasih atas segala kasih sayang mu selama ini"
safnaahmed said on 25-06-2012 at 52:21:14
the real hero in my life love mathor
namy139 said on 22-07-2010 at 50:09:45
ibu pengorbananmu sungguh besar
085863452368 said on 12-04-2012 at 07:11:09
edgf
Kizz Knightley said on 21-07-2009 at 33:15:29
ya ampun ternyata melahirkan tidak semudah yang kubayangkan kasian ibuku pasti dia kesakitan seperti itu saat melahirkanku mom i love you
babyjutex said on 09-11-2010 at 07:16:22
setelah beby liad video ini nP beb takud utk nikah dan melahirkan haduuuhhhhh tp beb skrg tambah sayG ma mamih beb beb janji ga bakal jahad
yayulistariwijayanti said on 04-06-2011 at 57:15:11
yha allah maafkanlah dosa'' q kpd org tua q yha allah bgtu besar pengorbananya dr mlai mengandung sampai q mnjdi sprti saat ney amin
babyjutex said on 09-11-2010 at 07:16:38
setelah beby liad video ini nP beb takud utk nikah dan melahirkan tp beb skrg tambah sayG ma mamih beb beb janji ga bakal jahad
Purwo Wa said on 23-06-2011 at 50:23:49
subhannallah ya Allah maafkan Hambamu ini begitu besar pengorbanannya sampai taruhannya nyawa Ya Allah berilah lah orang tua kebahagiaan d dunia dan d akherat
Kolor Ijo said on 13-07-2012 at 16:11:02
hix hix ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hix hix
yana01231 said on 27-03-2011 at 44:07:53
tajuk nasyid ni ape????
sulthanaja said on 14-06-2010 at 42:10:34
subhanallah ummi i love you
TheYouliea said on 14-02-2011 at 36:22:39
amazing mom
imimie74 said on 30-07-2011 at 02:08:10
ya allah inikah dugaan yg kau berikan kpd hamba mu ni ya allah trnkn lah rahmat mu kpd hamba mu ini ya allah
Malik Bali said on 19-06-2013 at 03:06:28
jgn ckp sini sj nk minta ampun kt ibu korang kalo ckp sini tak sampai ke telinga ibu ckp kt depan ibu la
wife33sue said on 14-07-2009 at 08:17:29
this is what i'm going through for giving birth my three kids and i just see it through this video
gustian0308 said on 29-05-2010 at 19:13:51
hmm

Video: melahirkan anak

  • Author: rosli321
  • Description: inilah saat-saat ibu bertarung nyawa demi melahirkan kita.
  • Duration: 02:50
  • Date: 20-09-2008
  • Rated: 4.64
  • Played: 988468
  • Tags: